Plin de nervi, Maurice Munteanu părăsește platoul „Bravo ai stil”. „Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane”

4 săptămâni in urmă 26

Conflictul dintre Maurice Munteanu și Andra Adam la „Bravo, ai stil Celebrities” capătă o amploare și mai mare, căci juratul, plin de nervi, se ridică de la masa și părăsește platoul emisiunii difuzate pe Kanal D. Discuții aprinse au loc între cei doi.

În ediția din seara aceasta, 5 noiembrie, de la „Bravo, ai stil Celebrities”, Maurice Munteanu părăsește platoul emisiunii, lăsându-i pe ceilalți jurați, dar și pe concurente fără cuvinte. Până acum, în emisiune, juratul nu a mai făcut niciodată acest gest. Acum a avut și un motiv, discuțiile aprinse cu Anda Adam i-au pus capac și a preferat să iasă din platou.

Plin de nervi, Maurice Munteanu părăsește platoul „Bravo ai stil”. „Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane”

Raluca Bădulescu: „De ce le iei personal?”

Anda Adam: „În momentul când trebuie să îmi aleg o ținută și să vin în acest platou, am o problema.”

Maurice Munteanu: „Eu ți-am explicat, ai spus că asculți, dar nu asculți nimic.

Anda Adam: „Explicațiile tale nu sunt coerente!”

Raluca Bădulescu: „Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou, asta înseamnă că s-a întrecut măsură.”

Conflictul dintre Anda Adam și juratul Maurice Munteanu a izbucnit în ediția din 4 noiembrie, când cei doi au avut păreri diferite la o ținută. Maurice i-a explicat Andei Adam de ce un anumit styling nu e potrivit pentru corpul ei, însă Anda Adam și-a susținut părerea, argumentând că juratul are clar o problemă cu ea.

„Tu de fiecare spui că porți un dialog, dar nu porți, vorbești într-una și peste oameni și faci asta constant. Cizmele nu te avantajează, rochia nu te avantajeaza din cauza formelor, asta nu e o rochie care se poartă pe tipul asta de forme. Machiajul nu te avantajează. Eu nu trebuie să demonstrez nimic, eu fac asta prin pictorialele mele. Cu mine nu îți merge, nu sunt concurentă!, i-a spus Maurice Munteanu Andei Adam, conform kanald.ro.

anda-adam-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă