Plecări masive din echipa de avocați care îl apără pe Donald Trump  în procesul destituirii din Senat / Cum ar fi dorit fostul președinte SUA să pledeze

3 săptămâni in urmă 12

Cei cinci avocaţi ai echipei apărării fostului preşedinte american Donald Trump în procesul în vederea destituirii l-au părăsit, cu mai puţin de două săptămâni înaintea începerii procesului în Senat, din cauza unor dezacorduri cu privire la strategia apărării, declară surse la curent cu dosarul pentru CNN, citată de News.ro

Este o evoluţie dramatică în acest al doilea proces în vederea destiturii lui Trump, care s-a confruntat cu dificultăţi în găsirea unor avocaţi dispuşi să-l apere.

Astfel, cu doar câteva zile înainte de începerea procesului, Trump, care se agaţă de falsele sale acuzaţii de fraudare a alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie, a rămas fără reprezentanţi legali.

Butch Bowers şi Deborah Barbier, care urmau să fie principalii săi avocaţi, nu mai fac parte din echipă.

Potrivit unei surse la curent cu dosarul, această decizie de a părăsi echipa a fost reciprocă, în timp ce avocatul principal, Butch Bowers, îşi forma echipa.

Un avocat din North Carolina, Josh Howard, care a intrat recent în echipă, a părăsit-o la rândul său, potrivit altei surse la curent cu dosarul.

Johnny Gasser şi Greg Harris, din South Carolina, nu mai fac parte nici ei din echipă.

Niciun alt avocat nu a anunţat că lucrează la apărarea lui Trump în procesul împotriva acestuia la Senat.

O sursă la curent cu aceste plecări declară pentru CNN că Donald Trump voia ca avocaţii săi să pledeze că au avut loc fraude masive şi că i s-au furat alegerile, în loc să se concentreze asupra legalităţii judecării unui preşedinte după ce şi-a încheiat mandatul. Trump nu a fost receptiv la discuţii despre cum ar trebui să procedeze avocaţii în această privinţă.

Avocaţilor nu li s-a plătit vreun aconto şi nu au semnat vreo scrisoare de intenţie.

Sursa: News.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă