Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, iminentă! Un fost internațional scoțian anunță că echipa lui Gerrard e gata să vândă

3 zile in urmă 9

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Evoluțiile bune, atât de la echipa pregătită de Steven Gerrard, cât și de la selecționata României, l-au adus în vizorul mai multor echipe importante din Europa. 

Alan Hutton crede că Rangers îi va da drumul lui Ianis Hagi

Recent, s-a vehiculat faptul că mijlocașul ofensiv, care în ultimul timp joacă extremă, poate ajunge la AS Roma în schimbul sumei de 20 de milioane de euro. Varianta a fost discutată și de către Alan Hutton, fotbalist retras din activitate cu 50 de prezențe la naționala Scoției.

Fostul jucător al lui Rangers, trecut și prin Premier League, este de părere că atenția primită de Hagi junior este justificată. În opinia sa, clubul de pe Ibrox va da curs unei oferte precum cea menționată anterior.

"A venit la Rangers și s-a descurcat bine. Le oferă ceva diferit, este foarte bun din punct de vedere tehnic. Desigur, există unele lucruri pe care le-ai putea face mai bine. Sunt unele situații în care ai putea să te repliezi sau să muncești mai din greu sau lucruri de genul acesta.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Dar când arăți performanță la acest nivel, fie că o faci în Europa League sau cu naționala, vor fi oameni care te vor urmări. Pentru un jucător atât de tânăr care joacă la un nivel atât de înalt, vor fi echipe care se vor aduna în jurul lui pentru semnătură.

Mereu am spus că dacă prețul va fi corect, Rangers va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, devine realitate, ea indică faptul că Rangers îl va vinde", a spus Hutton, potrivit Football Insider 247.

Ianis Hagi este cel mai bun jucător de câmp pentru Rangers în acest sezon

În acest sezon, cel care a reușit recent un gol de poveste cu Germania s-a confruntat atât cu accidentări, cât și cu contractarea coronavirusului. Din acest motiv, a lipsit în câteva meciuri pentru gruparea scoțiană, dar tot a reușit să bifeze câteva evoluții foarte bune. 

Evoluția lui Hagi, dar și a celorlaltor colegi ai săi, a fost analizată atent de către publicația scoțiană Rangers Review, cu ajutorul unor statistici colectate de către Stats Bomb.

Toți elevii lui Gerrard au primit câte o notă, iar românul a obținut al doilea cel mai mare punctaj (6,8), la egalitate cu extrema Scott Wright. Lider în echipa de pe Ibrox este portarul Robby McCrorie (7,5). 

În cele 10 meciuri jucate pentru echipa sa în acest sezon, șeptarul lui Rangers a înregistrat, în medie, 2,57 șuturi spre poartă, 7,70 atingeri de minge în careu, 74% pase reușite, 1,60 faulturi obținute și 20% centrări ajunse la un coleg.

Etichete: rangers , ianis hagi , alan hutton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă