Plecarea lui Haruţ îl blochează pe Chindriş. "Situaţia lui Andrei a fost una extraordinară. O perioadă"

1 lună in urmă 22

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Tânărul fundaş central de la Botoşani face 22 de ani pe 12 ianuarie şi va fi nevoit să rămână până la vară, cel puţin, sub comanda lui Marius Croitoru. 

Chindriş nu mai pleacă de la FC Botoşani

13 meciuri şi un gol are Andrei Chindriş la Botoşani în acest sezon de Liga 1

Conform spuselor patronului de la Botoşani, Valeriu Iftime, Chindriş nu mai poate pleca de la echipă odată cu înţelegerea cu FCSB pentru Denis Haruţ. Din explicaţiile lui Iftime, Chindriş ar fi fost mai simplu de transferat decât Haruţ dacă impresarul acestuia găsea o echipă. 

"Andrei (n.r. Chindriş) şi Denis (n.r. Haruţ) ştiau că numai unul poate să plece în această iarnă. Care dintre ei avea oferta mai bună, la acela renunţam. Sper că Andrei va înţelege şi va demonstra că e cu capul pe umeri.

Eu nu-l cunosc pe impresarul lui, dar dacă nu a reuşit să-i găsească o ofertă, deşi condiţiile puse de noi mi se par rezonabile, înseamnă că a făcut ceva greşit. Chindriş avea întâietate la transfer şi trebuia să aibă ofertă până acum. Situaţia lui Andrei a fost una extraordinară. O perioadă", a explicat Valeriu Iftime pentru Digi Sport.

Chindriş a ratat în vară transferul la Mouscron

Chindriş era dat ca şi plecat la Mouscron, vara trecută, însă jucătorul a rămas până la urmă la Botoşani.

580.000 de euro a oferit FCSB pentru Chindriş astă-vară700.000 de euro spera Botoşaniul să ia pe Chindriş din Belgia

„Au fost discuții, era posibil să plec, dar în fotbal e posibil orice, nu știu unde s-au blocat tratativele, nu știu dacă mai sunt șanse să se facă.

Au mai fost oferte și de afară și din țară. Nu regret, sunt deciziile mele, trebuie să le accept", a declarat jucătorul în august 2020.

Etichete: valeriu iftime , andrei chindris , transfer chindris , oferta chindris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă