Plecarea lui Donnarumma de la AC Milan nu aduce vești bune pentru Ciprian Tătărușanu. Gazzetta dello Sport a făcut anunțul

4 săptămâni in urmă 2

Ciprian Tătărușanu nu va putea profita de eventuala plecare a lui Gianluigi Donnarumma de la AC Milan, mutare tot mai anunțată de către presa italiană în ultima vreme. Portarul titular al „diavolilor” este pregătit să se despartă de clubul milanez după ce oferta pe care a primit-o pentru un nou contract nu s-a apropiat de pretențiile sale și ale agentului Mino Raiola.

Deși înțelegerea lui Donnarumma cu AC Milan expiră peste două sezoane, goalkeeper-ul și impresarul său țin în „șah” conducerea milaneză, chiar dacă negocierile au început încă de acum șase luni. Cei doi evită să dea un răspuns cert și ar putea forța un transfer în mercato-ul de vară.

Cotidianul La Gazzetta dello Sport anunță că Ciprian Tătărușanu nu va putea profita de această situație, una cu precedent, întrucât i rossoneri au în plan să-și asigure poarta cu un nou goalkeeper dacă Donnarumma va continua să lase discuția în aer.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului

Ciprian Tătărușanu, doar rezervă în cazul în care Donnarumma va pleca de la AC Milan. Gazzetta dello Sport a anunțat variantele „diavolilor”

AC Milan i-ar fi oferit lui Donnarumma un contract de 8 milioane de euro pe sezon, cu două milioane mai mult față de cât încasează în prezent și nu ar fi dispusă să investească mai mult în salariul acestuia, motiv pentru care este nevoită să se reorienteze rapid.

Publicația italiană îl indică pe Mike Maignan (25 de ani) de la Lille ca fiind potențialul înlocuitor al lui Donnarumma, iar alte două variante din campionatul intern ar putea fi argentinianul Juan Musso de la Udinese, respectiv Pierluigi Gollini, portarul Atalantei Bergamo.

În ceea ce-l privește pe Ciprian Tătărușanu, planurile lui Stefano Pioli rămân neschimbate. Italianul intenționează să-i păstreze în continuare neschimbat statutul de portar de rezervă.

The post Plecarea lui Donnarumma de la AC Milan nu aduce vești bune pentru Ciprian Tătărușanu. Gazzetta dello Sport a făcut anunțul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă