Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo? Răspunsul categoric al lui Iuliu Mureșan

2 săptămâni in urmă 5

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Mai mult, între fotbalist și noul antrenor al ”câinilor”, Mircea Rednic, este o relație tensionată care ar putea duce în cele din urmă la o despărțire, însă doar în cazul unei oferte suficient de avantajoase pentru Dinamo.

Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo? Răspunsul categoric al lui Iuliu Mureșan

La adresa lui Sorescu a fost lansată în această vară o ofertă din partea celor de la Legia Varșovia, însă Iuliu Mureșan a considerat că fotbalistul valorează mai mult, astfel că a refuzat să îl cedeze pe jucător.

De asemenea, Sorescu a fost ofertat și de FCSB, dar nici propunerea lansată de roș-albaștrii nu l-au convins pe Iuliu Mureșan.

Fotbalistul este convins că cel mai bun lucru pe care l-ar putea face ar fi să plece de la Dinamo, dar, în continuare, oficialul lui Dinamo susține că Sorescu va pleca doar dacă la adresa lui va veni o ofertă bună.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Astfel, dacă nicio ofertă nu îl va convinge pe Iuliu Mureșan să îl cedeze pe Sorescu, fotbalistul va fi ”blocat” la Dinamo cel puțin până în vară.

Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”, a transmis Iuliu Mureșan pentru Fanatik.

Marius Șumudică neagă că-l dorește pe Deian Sorescu

Recent, a apărut informația potrivit căreia Deian Sorescu este dorit de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, posibilitate negată, însă, de antrenor.

Nici nu se pune problema să-l vreau pe Sorescu, nici nu am apucat să vorbesc despre transferuri. Depinde ce se întâmplă până în iarnă, faci planuri pe termen așa lung la fotbal? Eu am reușit să câștig două meciuri, ultimele două, din păcate, le-am pierdut.

Lotul este restrâns și numeric, dar și valoric. Va trebui să recuperăm câteva puncte în etapele care au rămas, apoi vom vorbi despre transferuri.

Conducerea e dispusă să investească, dar nu s-a pus problema despre Sorescu. Cu siguranță mă voi uita și la jucători români”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: liga 1 , dinamo , iuliu muresan , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă