Player Moments Olivier Giroud în FIFA 21 | Cerințe SBC, recompense, data de expirare și ultimele informații despre cardul atacantului

3 săptămâni in urmă 2

EA Sports a introdus un nou card din această serie, oferindu-le gamerilor un super atacant din ePremier League. Aceasta este a treia carte specială a lui Giroud în FIFA 21 Ultimate Team. Cardurile Momente jucător sunt folosite pentru a sărbători un meci sau sezon special pe care un anumit jucător l-a avut în trecut. Producătorii titlului au creat această carte Player Moments pentru sărbători obiectivul realizat de Giroud împotriva celor de la Crystal Palace în anul 2017.

EA a crescut în principal viteza lui Giroud (+45), dar a îmbunătățit puternic și restul abilităților, inclusiv dribling (+13), forță (+12), șut (+11), apărare (+10) și pasă (+9) , atunci când comparați această nouă carte cu versiunea standard. Cardul jucătorului este foarte eficient în Ultimate Team și poate fi obținut gratuit, gamerii nefiind nevoiți să utilizeze nici măcar o monedă pentru a îl obține. Prin stilul de chimie „Hunter” îi puteți aproape maximiza cele mai importante atribute – șut (94) și viteză (95). Cardul este completat de 4 stele pentru Skill Moves și 3 stele pentru Weak Foot.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cum puteți obține cardul în FIFA 21

Atacantul ajunge la o viteză de 84, un șut de 90, pasă de 79 și dribling de 84. Pentru a obține cardul în echipa de FUT, utilizatorii au la dispoziție data de 26 martie. Fiecare sarcină trebuie finalizată în modul FUT Friendly: Manager Masterpiece. De notat este faptul că acest card, odată obținut, nu poate fi vândut sau schimbat pe piața de transfer a titlului FIFA.

Smar Setup: Oferă două pase de gol din centrare folosind atacanți de bandă stânga în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Puskas Perfection: Înscrie un gol cu latul în trei meciuri separate folosind jucători francezi în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. Premier Class: Înscrie 10 goluri folosind atacanți din ePremier League în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece. French Finery:  Câștigă opt meciuri cu minimium de doi jucători francezi în primul 11 Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece Scoring With Significance: Înscrie în 15 meciuri folosind jucători din ePremier League în Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece.

 

The post Player Moments Olivier Giroud în FIFA 21 | Cerințe SBC, recompense, data de expirare și ultimele informații despre cardul atacantului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă