Play-off-ul, o pălărie prea mare pentru FK Csikszereda? Valentin Suciu, după o nouă înfrângere, cu ”FC U” Craiova: ”Șansa aia mică pe care o avem, pe care ne-o dă toată lumea, sau nu ne-o dă, o să ne-o jucăm până la capăt”

3 săptămâni in urmă 14

FK Csikszereda pare să-și fi terminat energia în acest sezon, fiindcă după primele trei meciuri disputate în play-off e ca și ieșită din lupta pentru promovare. De altfel, această competiție pare o pălărie prea mare pentru echipa din Miercurea Ciuc, care s-a ambiționat să acceadă în această fază, iar acum e un simplu jalon pentru adversare.

Al doilea meci disputat pe teren propriu de echipa lui Valentin Suciu în acest play-off i-a adus a doua înfrângere. După 0-1 cu Rapid, ciucanii au cedat cu 1-2 cu ”FC U” Craiova.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Play-off-ul, o pălărie prea mare pentru FK Csikszereda? Valentin Suciu, după o nouă înfrângere, cu ”FC U” Craiova: ”Șansa aia mică pe care o avem, pe care ne-o dă toată lumea, sau nu ne-o dă, o să ne-o jucăm până la capăt” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă