Platformele de revânzare a biletelor încearcă să profite de pe urma revenirii lui Cristiano Ronaldo la Manchester United! Prețuri SF la primul meci al portughezului

1 lună in urmă 32

Superstarul Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul lui Manchester United, după o pauză de 12 ani, pe 11 septembrie și revânzarea biletelor pentru acest meci a atins cote uriașe.

Prețurile variază între 300 și aproape 3000 de euro, în funcție de platformă, sumele fiind de-a dreptul uluitoare, în comparație cu cele inițiale.

Nebunie totală a fanilor lui Manchester United pentru a-l vedea pe Cristiano Ronaldo la primul meci de la revenirea în Premier League: cât costă biletele!

Veteranul de 36 de ani continuă să stârnească pasiuni aprinse, un lucru care a fost demonstrat cu prisosință încă o dată în momentul în care au fost puse în vânzare biletele la prima sa partidă de la revenirea la Manchester United.

Pe 11 septembrie, la 16:00, ora Angliei, Cristiano Ronaldo va îmbrăca din nou tricoul „diavolilor roșii”, 12 ani mai târziu după ce s-a transferat la Real Madrid.

Potrivit celor de la The Times, întoarcerea golgheterului portughez pe Old Trafford a făcut ca prețurile la revânzarea biletelor să depășească orice așteptare. Platformele specializate în vânzarea tichetelor intenționează să își taie o „felie” importantă din profitul uriaș realizat de pe urma evenimentului istoric și solicită sume exorbitante în schimbul biletelor prețioase.

Conform Daily Mail, Live Football Tickets, un site specializat în revânzare, a pus în circulație 200 de bilete cu prețuri între 300 și 815 euro. Cei de la StunHub au pus la rândul lor bilete cu incredibilul preț de 3000 de euro bucata, dar la scurt timp au șters postarea.

Puși în fața posibilității ca fanii lor să cadă victime unor escrocherii, cei de la Manchester United au sfătuit susținătorii clubului de pe Old Trafford să nu achiziționeze astfel de tichete și să nu trimită sume de bani importante pe astfel de platforme, din moment ce acestea sunt „surse neautorizate și aceste bilete adesea nu sunt valide, fapt care îi lasă pe suporteri cu buzunarele goale, dezamăgiți și în imposibilitatea de a vedea pe viu meciul”, a declarat pentru The Times un purtător de cuvânt al lui United.

Cu toate acestea, însă, suporterii fanatici ai lui Manchester United ar face orice pentru a fi martori oculari la meciul de revenire în Premier League al lui Cristiano Ronaldo.

The post Platformele de revânzare a biletelor încearcă să profite de pe urma revenirii lui Cristiano Ronaldo la Manchester United! Prețuri SF la primul meci al portughezului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă