Platforma online pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. De cand vor putea elevii de a XII-a sa faca meditatii online

2 luni in urmă 2

Platforma Gata de Bac, un program de pregatire dezvoltat de Digital Nation, poate fi folosit de elevii de clasa a XII-a care pot face astfel meditatii online pentru Bacalaureat. Acestia vor putea utiliza platforma mentionata incepand cu 15 martie.

Organizatia desfasoara programe de formare accelerata pentru tineri, specialisti si antreprenori.

Meditatiile sunt disponibile pentru Matematica (fiecare specializare - M1/ M2/ M3/ M4) si Limba si Literatura Romana, urmand ca alte materii sa fie introduse in saptamanile viitoare, la acestea urmand sa participe peste 25 de profesori.

"Gata de Bac este platforma de meditatii online unde elevii de clasa a XII-a se pot pregati intr-un mod antrenant pentru examen, alaturi de profesori de specialitate. Programul de antrenament pentru Bac dureaza 3 luni, are un cost total de 199 lei pregatire per materie, iar sesiunile de meditatii online incep pe 15 martie 2021. Cei dornici sa se antreneze pentru examen se pot inscrie pe profesorinonline.ro/bac pana pe 20 mai 2021. Formatul programului a fost dezvoltat ca sa asigure un ritm alert de pregatire, permitandu-i in schimb elevului sa se bucure de un program flexibil si de acces de oriunde printr-un dispozitiv conectat la internet", se arata intr-un comunicat de presa.

Cate meditatii pot fi facute online

In cadrul programului, elevii pot avea 28 de sesiuni de meditatii online per materie, pe parcursul a 3 luni de pregatire. Sunt prevazute doua sesiuni video pe saptamana, unul de explicare a materiei si altul de verificare.

Sesiunile de meditatii sunt disponibile atat live, cat si in format inregistrat.

Pentru sesiunile de verificare, elevii au alaturi o echipa distincta de profesori indrumatori, disponibili sa le raspunda online la orice intrebari sau sa le ofere clarificari suplimentare.

Citeste si:

EXCLUSIV Mascatii au descins la o adresa gresita din Ilfov si i-au amenintat cu moartea pe proprietarii nevinovati: "Mi-au pus arma in piept si au vrut sa-mi impuste cainele"Avertismentul medicilor pentru parinti: Incep sa apara destul de des cazuri de sindrom inflamator multisistemic post-COVIDCum sa iti calculezi singur salariul netRomanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"Un medic roman s-a infectat cu Covid-19 dupa a doua doza de vaccin. Cum isi explica imbolnavirea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă