Platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID-19 ar putea avea întârzieri în funcționare, anunță autoritățile

2 luni in urmă 5

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că duminică se realizează un update important al aplicației de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de așteptare.

„Este posibil să apară întârzieri în funcționarea aplicației. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis, duminică, CNCAV într-un comunicat de presă.

Programările pentru etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 vor putea fi făcute în platfoma de vaccinare începând cu 15 martie, când se va deschide și lista de așteptare pentru românii care vor să se vaccineze.

Notificarea persoanelor aflate pe lista de așteptare se va realiza în funcție de categoriile de vaccinare stabilite ca prioritare, conform Strategiei naționale de vaccinare, și ordinea cronologică de înscriere, după cum urmează:

persoanele din categoria 2a (populația de risc), cu vârsta peste 65 de ani sau cu boli cronice;persoanele din categoria 2b (lucrători din domenii esențiale);persoanele eligibile pentru etapa a treia de vaccinare (populația generală).

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă