Planurile lui Gică Hagi de la Farul Constanța, dezvăluite. „Aș minți dacă aș spune că nu ne gândim la asta!”

1 lună in urmă 14

Ciprian Marica (35 de ani) a vorbit despre planurile lui Gică Hagi de la Farul Constanța și a dezvăluit ce obiectiv are „Regele”.

Gică Hagi a decis să revină în antrenorat în momentul în care FC Viitorul și-a schimbat numele în Farul Constanța, iar alături de „Rege” se află Gică Popescu și Ciprian Marica.

Fostul internațional român a vorbit despre planurile lui Gică Hagi de la Farul Constanța și recunoaște că este impresionat de ceea ce a reușit „Regele” să facă la trupa din Liga 1.

Planurile lui Gică Hagi de la Farul Constanța, dezvăluite de Ciprian Marica

Ciprian Marica a dezvăluit că Gică Hagi țintește play-off-ul în sezonul 2021 – 2022 din Liga 1, după ce în ultimele două sezoane formația din Constanța a jucat în play-out.

„Eu cred că suntem pe drum cel bun. Sunt foarte multe lucruri de schimbat, de îmbunătățit, pentru că pretențiile și aspirațiile sunt mult mai mari. Cred eu, că ceea ce reușește să facă Gică este impresionant într-un timp foarte scurt.

Sunt mai mult decât bucuros de drumul pe care am pornit și sper că în cel mai scurt timp să creștem din toate punctele de vedere. Atunci când am discutat cu Gică Hagi a contat foarte mult ca el să se întoarcă, a fost una dintre temele discuției. Dacă aș spune că nu ne-am gândi la play-off în acest sezon, aș minți, sigur ne gândim”, a declarat oficialul clubului din Constanța, Ciprian Marica, conform GSP.ro.

Ciprian Marica, despre derby-ul FCSB – Dinamo

Ciprian Marica a vorbit și despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo programat în etapa a 8-a din Liga 1, duminică, 12 septembrie, ora 21.00, Live Video Online pe www.prosport.ro.

„Va fi un derby disproporționat pentru că Dinamo trece printr-un moment dificil. Nu pot decât să sper ca ambiția să facă ca jocul să fie echilibrat. Dacă vor juca cu ambiție și cu dăruire, vor reuși, pentru că lotul celor de la FCSB e net superior. Da, voi ține cu Dinamo, duminică. Nu pot să spun dacă Dinamo e slabă sau nu, pot doar să spun că e într-un moment dificil, contează și toate lucrurile care se întâmplă acolo”, a mai spus Marica.

The post Planurile lui Gică Hagi de la Farul Constanța, dezvăluite. „Aș minți dacă aș spune că nu ne gândim la asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă