Planul suporterilor FCSB de a cumpăra echipa de la Becali: „Într-o lună luăm societatea cu totul”

3 săptămâni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 22:57 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 23:14

După ce Gigi Becali a transmis galeriei roș-albaștrilor că este dispus să vândă clubul fără jucători pentru 10 milioane de euro, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit care ste planul suporterilor pentru a lua echipa dein mâinile patronului.

Acesta a afirmt că deja a vorbit cu cineva pentru a prelua echipa, iar suporterii să cotizeze câte 10 euro fiecare pentru a strânge banii necesari cumpărării clubului. 

 „Fără tine nu exista CSA și jucam cu stadionul plin!”

FCSB

Ultrașii celor de la FCSB, reacție imediată după anunțul noului antrenor: „Fără tine nu exista CSA și jucam cu stadionul plin!”

„Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toți jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro. Noi, la câți suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceți socoteala câți suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm! Și am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?! Într-o lună luăm societatea cu totul”, a declarat Mustață potrivit Prosport

Nu e conform așteptărilor lui Becali

Planul fanilor se bazează pe lângă cumpărarea clubului și pe achiziționarea jucătorilor, în ciuda faptului că Becali nu este dispus să renunțe la ei deoarece dorește să formeze o nouă echipă cu ei

„Suporterii au spus că le-am luat ce iubeau ei. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic. Dați-mi 10 milioane și luați-o! Dau societatea, clubul, dar jucătorii îi iau eu. Dar cine are, mă? Nu vedeți ce e la Dinamo? Dacă vine un investitor, renunț imediat, cu drag. 

Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, cum să-i dau, că numai Coman face 10 milioane. 

Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic. De ce? Oamenii vin tot la mine apoi, că am Tănase, Coman”, a spus Becali.

Citește alte știri din Liga 1:

Antrenorul care refuză categoric o eventuală colaborare cu Gigi Becali: „Prefer să fac reclame 20 de ani decât să merg la FCSB!”

Anunț triumfal al suporterilor lui Dinamo: „Programul DDB trece la un alt nivel”

Playtech: BOMBĂ! Ce greșeală a comis Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. ”O să se mușamalizeze tot”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă