Planul secret al lui Gigi Becali cu FCSB! Gheorghe Mustață anunță: „Vrea să ia campionatul ca patron!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 31

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a anunțat care este planul patronului Gigi Becali care l-a dus în postura de a-l demite pe Edi Iordănescu din funcția de antrenor principal.

Liderul Peluzei Nord a dat de înțeles că Gigi Becali l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal în locul lui Edi Iordănescu pentru a-l putea controla.

În acest context, Gheorghe Mustață susține că Gigi Becali vrea ca la finalul sezonului să se poată mândri cu faptul că a câștigat campionatul, spre exemplu, cu schimbările făcute de el în timpul meciurilor.

Gheorghe Mustață anunță planul secret al lui Gigi Becali cu FCSB

Totodată, Gheorghe Mustață a dat de înțeles că deja caută investitori care să cumpere echipa de la Gigi Becali.

„Eu cred că vrea să ia campionatul ca patron. Adică «vedeți, mă, că și eu pot?!». A venit Petrea, nu trebuie să câștige campionatul patronul?! El vrea să arate la lume că vrea să ia campionatul așa.

E părerea mea și părerea pe care mi-au împărtășit-o deja toți suporterii de pe grupuri, din diaspora. Ne-a trimis la CSA, l-am trimis la CSA. Ne-a trimis la Dinamo, să se ducă la Dinamo. Noi găsim cine să preia”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

„De când s-a întors Gigi Becali s-a mai luat un campionat? Eu când am venit acasă am făcut ceva, am adus peluza înapoi.

Nu mi-a trimis mie banii personal, i-a trimis prin altă persoană, eu nu i-am luat. Le-am zis, luați-i, mă, beți un șpriț. Dar tu să vii acum să scoți ochii. Eu nu l-am trădat cum l-au trădat alții personal.

Nu l-am găsit noi pe el la echipa asta, el ne-a găsit la echipa asta. Eu am venit acasă și am unit forțele și am adus suporterii la echipă.

Dacă noi nu eram, nu mai vindeai pe Man, pe Chiricheș pe atâtea milioane”, a mai spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

 

The post Planul secret al lui Gigi Becali cu FCSB! Gheorghe Mustață anunță: „Vrea să ia campionatul ca patron!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă