Planul prin care Mbappe, Haaland și Vinicius pot forma tridentul lui Real Madrid din 2022: "Împotriva șeicilor"

2 săptămâni in urmă 21

Cotidianul AS anunță, miercuri, pe prima pagină, că președintele Florentino Perez și-a conturat un plan prin care să-i aducă pe Kylian Mbappe și Erling Haaland la Madrid, lângă Vinicius Jr. Aceasta este tripleta ofensivă pe care Florentino Perez vrea să o vadă în sezonul următor.

Planul prin care Mbappe, Vinicius și Haaland ar putea juca împreună la Real Madrid din sezonul viitor

Un nou contract pentru Vinicius Jr

Vinicius Jr (21 de ani) mai are contract cu Real Madrid până în 2024, dar AS anunță că Real Madrid îi va propune un nou acord, valabil până în 2028, cu o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

Real Madrid se teme tot mai multe de cluburile controlate de șeici, astfel că Florentino Perez vrea cu orice preț să-și țină vedetele în club.

Vinicius a strâns 134 de meciuri pentru Real Madrid, unde a marcat 23 de goluri și a oferit 30 de pase decisive.

Kylian Mbappe, ținta pentru perioada de mercato din iarnă

Mbappe va intra în ultimele 6 luni de contract cu PSG la 1 ianuarie, iar în acest moment pare foarte atras de noul proiect de la Real Madrid.

Vedeta lui PSG visează să îmbrace tricoul "blanco", astfel că ar putea ajunge gratis la Real Madrid în vara anului viitor, dacă va semna în această iarnă.

Kylian Mbappe are cea mai mare cotă de piață din lume la ora actuală, 160 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Erling Haaland, gata să semneze cu Real Madrid în vara anului următor

Erling Haaland ar urma să fie singurul jucător pentru carea Real Madrid ar fi gata să plătească o sumă de transfer.

Norvegianul ar putea pleca de la Borussia Dortmund în schimbul a circa 75 de milioane de euro. Cotat la 150 de milioane de euro, Haaland a marcat 70 de goluri în 69 de meciuri oficiale pentru Borussia Dortmund.

Noul Santiago Bernabeu va avea gazon şi acoperiş retractabile

Gazonul va fi unul retractabil. Acesta s-a montat deja vara trecută. Tot retractabil va fi și acoperișul, iar toată fațada va arăta cu totul altfel, din metal.

Construirea acoperişului retractabil va proteja suprafaţa de joc de precipitaţii, însă nu acesta e considerat principalul plus al proiectului, ci faptul că Realul va putea vinde mai mult spaţiu publicitar, iar pe noul acoperiş va putea fi incripţionat numele unui eventual nou sponsor.

"Va fi cel mai bun stadion din lume", susţine Florentino Perez. Un cub gigantic cu ecrane, cu vizibilitate de 360 de grade, va fi montat, iar capacitatea va fi de 80.000 de locuri.

Galerie Foto

Etichete: real madrid , florentino perez , transferuri real madrid , mercato , jucatori real madrid , vinicius jr , kylian mabppe , erling haaland

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă