Planul prin care CSM București vrea să o legitimeze pe Simona Halep: „Am creionat o strategie, dar nu o putem ademeni”

1 lună in urmă 18

CSM București, unul dintre cele mai importante cluburi sportive din România, insistă pentru legitimarea Simonei Halep (29 de ani). Gabriela Szabo a dezvăluit noua strategie prin care secția de tenis ar deveni cea mai tare din Europa.

CSM București le-a convins deja pe Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Irina Begu și Andreea Mitu, dar șefa clubului nu se dă bătută până nu o transferă și pe Simona Halep! Campioana de la Wimbledon este legitimată la LPS CSŞ Constanţa și încă nu a dat curs propunerii Gabrielei Szabo

Formația din Capitală o tatonează de mai multă vreme pe Simona Halep! Trebuie spus că echipele de club nu sunt reprezentate de jucătoarele de tenis la turneele internaționale, ci doar pe plan intern, în cadrul campionatelor naționale. 

CSM București insistă pentru legitimarea Simonei Halep: Este un vis mai vechi al nostru”

Am creionat la compartimentul de tenis o strategie de viitor și vrem ca toți jucătorii de tenis din echipele de Fed Cup și Cupa Davis, adică cei care joacă pentru echipa națională, fie legitimați la CSM București! Legitimarea Simonei Halep este un vis mai vechi al nostru. Ce club din Romania nu și-ar dori Simona Halep facă parte din rândurile sale?

Eu, cel puțin, mi dori foarte tare. Dar știm este sportivă profesionistă și obiectivele ei strategice de performanță sunt într-o cu totul altă direcție, în acest moment. Nu o putem ademeni cu ceva, pe sportivi nu poți îi ademenești, trebuie simță cu sufletul și facă sport cu sufletul”, a fost planul dezvăluit de Gabriela Szabo, președinta CSM București, potrivit Sport.ro.

Dacă tenisul este prioritatea celor de la CSM în perioada următoare, clubul bucureștean a renunțat la planul înființării unei echipe de fotbal! Alin Petrache dorea să aibă o academie de juniori puternică și o echipă de seniori in Liga 1, dar Gabriela Szabo nu îi împărtășește ideea fostului șef de la CSM București.

The post Planul prin care CSM București vrea să o legitimeze pe Simona Halep: „Am creionat o strategie, dar nu o putem ademeni” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă