Planul nebunesc pus la cale de Ion Țiriac: „În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon!” Dezvăluiri de amploare în presa germană

4 săptămâni in urmă 19

Presa germană face dezvăluiri de amploare despre un plan spectaculos pus la cale de Ion Țiriac! Magnatul român se află în discuții cu autoritățile din Munchen pentru a organiza un mega turneu de tenis în orașul german.

O arenă sportivă ultramodernă, menită să găzduiască un turneu de tenis organizat de Ion Țiriac, se află pe lista de priorități a municipalității din Munchen! Presa germană a anunțat că miliardarul român intenționează să mute turneul ATP/WTA 1.000 de la Madrid la Munchen, după ce autoritățile germane i-au prezentat un plan spectaculos.

Ion Țiriac nu exclude acest scenariu și afirmă că orașul Munchen ar putea avea un turneu de tenis comparabil cu cea mai prestigioasă competiție din calendar, Wimbledon

Planul nebunesc pus la cale de Ion Țiriac: „În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon!”

Municipalitea din Munchen are în plan să construiască o arenă de evenimente în oraș, pentru a fi gazda unui mega turneu de tenis! Publicația Merkur a dezvăluit că arena va fi ridicată în Olympiapark (parcul olimpic care a fost construit pentru Jocurile Olimpice de vară din 1972) și va avea „o dimensiune care îi lipsește în continuare Munchenului”. Clemens Baumgartner, omul care organizează și Oktoberfest, s-ar afla în spatele inițiativei, purtând discuții în acest sens cu partidele de guvernământ. Pentru a organiza un mare turneu de tenis la Munchen, nemții au nevoie de Ion Țiriac!

Ion Țiriac deține licența unui turneu ATP/WTA 1.000, desfășurat la Madrid! Au mai existat discuții în trecut pentru mutarea competiției din Spania în Germania, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Țiriac s-a arătat încântat de ideea de a avea un turneu de tenis la Munchen: „Pentru mine, Munchen, cu Parcul Olimpic, ar fi locația perfectă. În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon la München. Marea întrebare este dacă există voință politică. Dar toată lumea trebuie să știe un lucru: un astfel de turneu este profitabil”, a declarat fostul tenismen român, care patronează de mai bine de 10 ani turneul de la Madrid.

The post Planul nebunesc pus la cale de Ion Țiriac: „În nouă luni am putea avea un nou Wimbledon!” Dezvăluiri de amploare în presa germană appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă