Planul lui Gigi Becali! Ce echipă din Liga 1 vrea să preia imediat după ce va vinde FCSB-ul

1 săptămână in urmă 5

Finanțatorul spune că este gata să vândă echipa, că vrea ca tranzacția să se facă cât mai rapid, dar că nu va renunța la niciunul dintre jucătorii legitimați, indiferent că evoluează la juniori sau la seniori. Mai mult, milionarul din Pipera a dezvăluit că a și găsit echipa la care să se mute din iarnă.

Planul lui Gigi Becali! Finanțatorul vrea să-i mute pe Florinel Coman și pe Florin Tănase la Academica Clinceni

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a precizat că ar fi găsit deja un om de afaceri dispus să-i ofere lui Becali suma de 10 milioane de euro în schimbul grupării roș-albastre.

Becali a contracarat și i-a transmis liderului de galerie că trebuie să-și caute jucători. Omul de afaceri nu este dispus să-și facă o echipă nouă cu care să o ia de jos în fotbalul românesc, așa că vrea să se mute la Academica Clinceni. ”Este echipa mea!”, spunea Becali în primăvara acestui an.

”Îi transmit să-și găsească cât mai repede și alți jucători pentru că eu îmi iau jucătorii cu mine, dar și toți juniorii, reține nene Gică, toți juniorii, și plecăm la o altă echipă.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Eu nu sunt atât de nebun ca Adrian Mititelu…să mă duc și să încep din nou de prin Liga 4. Ăla a fost și este nebun după fotbal, dar eu vreau să fac bani din fotbal, nu ca Adrian Mititelu să pierd o grămadă de bani și nu știu câte echipe.

Mă voi duce la o echipă din Liga 1. O să aflați despre ce echipă este vorba, dacă Mustață se ține de cuvânt și vine cu banii ca să-i vând FCSB”, a spus, tranșant, Becali.

Gigi Becali: ”Fii atent, Mustață, că ai vorbit public. Vă aștept să treceți la fapte!”

Gigi Becali așteaptă acum mutarea lui Mustață, dar i-a pus și o condiție acestuia.

”Să nu-l aud că de ce plec și cu juniorii, că nu e treaba lui. Dar să vină mai repede, că nu vreau să treacă perioada de transferuri.

Eu vreau în iarna asta să mă mut la o altă echipă și să le vând lor FCSB. Dar vreau să apuc perioada de transferuri să mă pot muta la echipa aia. Fii atent, Mustață, că ai vorbit public că ai găsit pe cineva și într-o lună luați echipa de la mine.

Vă aștept să treceți la fapte!”, a mai spus Becali, în prosport.ro.

Etichete: gigi becali , peluza nord , gheorghe mustata , gigi becali clinceni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă