Planul lui Gică Hagi pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, salvează-ne!”

1 săptămână in urmă 29

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 16:00 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 16:09

Gică Hagi a analizat situația fotbalului românesc după ce România a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Regele” a explicat de ce are nevoie naționala României pentru a avea din nou rezultate și cere implementarea unui proiect de viitor, care să schimbe fața naționalei României.

Soluția lui Gică Hagi pentru fotbalul din România: „Strategia numărul unu e să te califici și să te bați cu cele mai mari echipe ale lumii”

„Strategia numărul unu e să te califici și să te bați cu cele mai mari echipe ale lumii. Acesta este proiectul meu. Pentru mine, altceva nu există.  

Refuz să cred că România nu are oameni de fotbal valoroși care să ne facă din nou fericiți. De la antrenori, la jucători și conducători. Trebuie să vină și momentul realității. Refuz să cred că nu găsim 15-20 de oameni buni. Trebuie să construiești ceva câștigător. Nici fundația nu mai există!

Ca la doctor, trebuie găsită cauza. Voi, cei din presă. cred că o știți. Important e să scoți în față acești lucru. Trebuie să îți folosești istoria. Să te uiți în spate și să vezi ce a fost făcut rău și să arunci la gunoi. Să păstrezi doar ce a fost bun. Altfel nu merge”, a spus Gică Hagi la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Gică Hagi: „Baza trebuie să fie naționala U21. Nu e voie de o schimbare de generație”

Fostul selecționer susține că jucătorii care au evoluat în semifinala EURO U21, din 2019, trebuie să reprezinte baza viitoarei naționale.

„Trebuie să lucrăm pe proiect, să construim o generația bună. Baza trebuie să fie naționala U21, care a fost la EURO. Acei jucători sunt baza. Au demonstrat că România are potențial.  Trebuie să construim o echipă competitivă, care să joace la cel mai înalt nivel.  Dar e foarte greu. Lucrurile se fac în timp. De azi pe mâine nu se poate.

Faptele vorbesc, nu trebuie să povestim.  În ultimul timp se vorbește foarte mult, se povestește și nu se rămâne cu nimic! Nu a spus nimeni ce trebuie să facem de acum încolo, timp de 10 ani. La practică trebuie să fii bun, pe teren. Trebuie să ai CV sau experiență.  La teorie, suntem 20 de milioane. Trebuie să ai experiență, faptele vorbesc.

Nu trebuie schimbată nicio generație, ci trebuie un proiect. Ca să schimbi generație, trebuie cea ea să fie câștigătoare. Dar nu e . Deci ai nevoie de un proiect în care să construiești o echipă mare” a adăugat Hagi.

 „Burleanu e precum Ceaușescu! Domnule Dâncu, luați-l înapoi pe nenorocitul ăsta!”

ATAC

Atac violent din Generația de Aur, la mormântul lui Prodan: „Burleanu e precum Ceaușescu! Domnule Dâncu, luați-l înapoi pe nenorocitul ăsta!”

„Gică, salvează-ne pe toți”

În timpul discursului a intervenit Ionel Dănciulescu, prezent în studio, care i-a cerut lui Gică Hagi să preia echipa națională, iar „Regele” a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza o eventuală ofertă.

Ionel Dănciulescu: „Hai, Gică, vino și construiește. Salvează-ne.”
Gică Hagi: „Eu v-am zis ce am gândit. Restul nu depinde de mine. Eu sunt unul dintre fanii. Am vorbit cu inima, ca un suporter. Pentru acest proiect, care e 100% viabil, trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care știu cum ce se mănâncă”

Ionel Dănciulescu: „Tu ai reușit în proiectul ăsta. Poți face la fel la națioanlă. Ai o istorie”
Gică Hagi: „Trebuie să-i ajutăm pe copii. Sunt foarte talentați.”

VIDEO  Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și:

Ioanițoaia îl tăvălește pe omul despre care spune că se ascunde mereu: „Ayatolahul ne privește de sus și nu-și asumă nimic!”

EXCLUSIV Surpriză totală! » Ce vrea FRF, după ce Rădoi și-a anunțat demisia: „Nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă