Planul B și planul C pentru PSG. Haaland sau Lewandowski în locul lui Mbappe

2 luni in urmă 16

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Planul B și planul C pentru PSG. Haaland sau Lewandowski în locul lui Mbappe

Astfel, șeicii de pe Parc des Princes și-au făcut un plan B și un plan C pentru că sunt conștienți că, dacă nu îl cedează acum pe atacant, îl vor pierde fără să ia vreun ban în schimbul său, având în vedere că a intrat în ultimul an de contract.

Astfel, oficialii de la PSG și-au stabilit o strategie în ambele scenarii. Dacă Mbappe pleacă în această vară, îl vor aduce pe Robert Lewandowski acum, iar dacă Mbappe pleacă la finele sezonului, îl vor aduce atunci pe Erling Haaland. Informația a fost dată de publicația franceză Le10sport.

  • 160 de milioane de euro a fost ultima ofertă a lui Real Madrid pentru Mbappe, refuzată de PSG.
  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 30 iunie 2023 este data scadentă a contractului lui Lewandowski cu Bayern.
  • Erling Haaland are o cotă de piață de 130 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 30 iunie 2024 este data scadentă a contractului lui Haaland cu Borussia Dortmund.

Mbappe refuză sistematic prelungirea contractului cu PSG

Directorul sportiv de la PSG, Leonardo, se chinuie de foarte mult timp să-l convingă pe Mbappe să-și prelungească acordul. L-a convins pe Neymar, însă s-a lovit de un zid în cazul lui Mbappe. Astfel că toată situația a trebuit regândită.

Prioritatea lui PSG este totuși Haaland, mai ales că parizienii au o relație bună cu impresarul Mino Raiola, care l-a adus recent pe Donnarumma pe Parc des Princes.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Din ianuarie, atacantul norvegian are o clauză potrivit căreia poate pleca pentru 75 de milioane de euro, însă aici se adaugă un comision foarte "gras" pentru impresarul Mino Raiola, de 25 de milioane de euro, ceea ce ar face ca transferul să coste, în total, 100 de milioane de euro.

Planul C ar fi, potrivit sursei citate, ca PSG să-l aducă pe Robert Lewandowski chiar acum, în caz că Mbappe pleacă la Real Madrid. Polonezul a și spus în cercurile lui de prieteni că i-ar plăcea să mai schimbe ceva în cariera sa după 8 ani la Bayern.

În plus, perspectiva de a semna cu PSG îl atrage, mai ales că i-ar avea colegi pe Messi sau Neymar. Publicația menționată susține că agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi, a fost la Paris miercuri dimineață pentru a pregăti terenul în eventualitatea mutării.

Etichete: robert lewandowski , kylian mbappe , erling haaland
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă