Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu după ce o tânără l-a acuzat că i-ar fi făcut propuneri indecente

2 luni in urmă 1

Mama unei tinere din Bucureşti care îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că, în urmă cu doi ani, i-ar fi făcut propuneri indicente, este așteptată miercuri la Secția 16 de Poliție pentru a depune plângere penală pe numele acestuia, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Tânăra susține că avansurile i-ar fi fost făcute după ce l-a cunoscut pe Alexandru Cumpănașu în timpul unui proiect derulat într-un liceu de fostul director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României).

Tânăra a transmis redacției Antena 3 capturile unui dialog despre care susține că a avut loc pe WhatsApp cu Alexandru, așa cum era notat în telefonul ei, iar în timpul conversaţiei, Alexandru Cumpănaşu i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu soţia sa, Simona, în timp ce el ar fi privit scenele.

În replică, Alexandru Cumpănașu a făcut declarații contradictorii la Antena 3. Pe de-o parte a spus că nu își amintește un astfel de dialog, iar pe de altă parte a precizat că nu există ”o infracțiune nicăieri acolo” și că ”nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea.”

Marți, Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a anunțat deschiderea unui dosar penal în cazul mesajelor lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik Tok, în care sunt acuzații de incitare la ură împotriva profesorilor și cel mai probabil verificările se vor conexa.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă