Plan roșu de intervenție în Giurgiu: două persoane au murit, alte șapte au fost rănite într-un accident

1 lună in urmă 1


În urma accidentului din această dimineață din Giurgiu două persoane a murit, iar alte șapte persoane au fost transportate de urgență la spitalele din București, după ce un autocamion al CNAIR s-a izbit cu un BMW, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.


UPDATE 09:34: A doua femeie grav rănită, care se afla în stop cardio-rspirator, a murit. În total, accidentul s-a soldat cu doi morți și opt persoane rănite, transportate la spital. În total , în accident au fost implicate 10 victime, iar două persoane au murit.


„În urma accidentului au rezultat 10 victime, dintre care:  1 decedată, 6 preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București.  1 victimă preluată de elicopter și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. 1 victimă în stop cardiorespirator, se efectuează manevre de resuscitare. 1 victimă refuză transportul la spital.”, au transmis reprezentanții ISU Giurgiu.


Accidentul a avut loc, vineri, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală. Sunt 10 victime, între care o persoană decedată, după ce un autocamion al CNAIR s-a izbit cu un BMW, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.


„Pe DN5 (E70) Bucureşti - Giurgiu, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală, în judeţul Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Potrivit primelor date, o persoane a decedat, iar alte patru au fost rănite grav.


La rândul său, ISU Giurgiu a transmis că a fost activat planul roșu de intervenție.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă