Plamen Iliev vrea să plece de la Dinamo! Iuliu Mureșan transmite clar: „Doar pentru o sumă bună!”

3 săptămâni in urmă 12

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 15:15 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 15:28

Portarul bulgar Plamen Iliev (30 de ani) vrea să-i fie reziliat contractul cu Dinamo, dar clubul nu concepe să-l piardă gratis.

Prezent la reunirea lotului de luni, Plamen Iliev își plănuiește „evadarea” de la Dinamo în spatele cortinelor. Portarul bulgar, care a semnat cu echipa din Ștefan cel Mare în septembrie, s-a destăinuit către apropiați.

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul

DINAMO

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul

Plamen Iliev vrea să plece de la Dinamo 

El ar fi spus, potrivit Fanatik, că „mai bine plec. Poate fi o greșeală dar am luat deja decizia. Probabil o să cer clubului rezilierea contractului în zilele următoare”.

Contactat de GSP.ro, Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a transmis că portarul va pleca „dacă suma de transfer e bună”. Un mesaj clar pentru Iliev: pleacă doar sub formă de transfer.

Iliev a fost „la cuțite” cu Mircea Rednic 

Sub comanda lui Mircea Rednic, antrenorul demis de Dinamo pe 21 decembrie, Iliev a trecut printr-o perioadă tulbure.

După meciul pierdut de Dinamo cu CS Mioveni, scor 1-2, „Puriul” l-a criticat dur pe Iliev, iar portarul a făcut scandal în vestiar, amenințând că pleacă. În continuare, Iliev a fost exclus din lot, iar poarta „câinilor” în ultimul meci din an, 0-2 cu Farul, a fost vegheată de Mihai Eșanu.

Plamen Iliev a apărat poarta lui Dinamo de 10 ori, primind 19 goluri. El a păstrat poarta intactă în doar două partide, 1-0 cu Chindia și 0-0 cu FCU Craiova.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Răzvan Zăvăleanu numește cele două motive pentru care fotbaliștii o refuză pe Dinamo: „Și românii, și străinii spun nu” + Ce l-a făcut să exclame: „N-am mai pățit așa ceva!”

Răzvan Zăvăleanu, avertisment pentru fanii lui Dinamo într-un interviu pentru GSP: „Discutăm cu 4 investitori, dar nu ne ajută tulburările din jurul echipei”

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă