Pjanic îl atacă pe Ronald Koeman după împrumutul la Besiktas! "O lipsă totală de respect!"

1 lună in urmă 11

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Mijlocașul care a fost cumpărat de Barcelona de la Juventus în urmă cu un an, pentru 60 de milioane de euro, nu l-a convins pe managerul olandez al catalanilor, Ronald Koeman. Pjanic a evoluat în 30 de partide pentru Barcelona, fără să reușească să marcheze sau să ofere vreun assist și a vrut să plece cu orice preț din La Liga.

Pjanic a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tehnicianul batav și spune că a fost "o totală lipsă de respect" din partea lui Koeman față de el, iar comunicarea dintre cei doi a fost inexistentă pe tot parcursul sezonului anterior.

Pjanic despre relaţia cu antrenorul Koeman: "E prima dată când am pățit așa ceva"

Bosniacul adus de la Juventus se aștepta ca rolul său la Barcelona să fie unul la fel de important precum era în Italia, însă neînțelegerile care au existat între Pjanic și Ronald Koeman au făcut ca acest lucru să fie imposibil.

"Mi-ar fi plăcut să vină să-mi spună în față că nu sunt pe placul lui. Conversațiile directe nu au existat și nu înțeleg de ce. E complicat pentru că a fost prima dată când am pățit așa ceva. Sunt un jucător care poate accepta orice, dar aș fi vrut să mi se spună față în față, nu să ne prefacem că nimic nu s-a întâmplat și eu am 15 ani.

Cel mai urât lucru din partea unui antrenor, din partea căruia consider că a fost o lipsă totală de respect, a fost asta: 'Cei care nu jucau aveau parte de antrenamente intense după meciuri, în timp ce titularii făceau recuperare. Pentru cei care nu jucau, antrenorul nu era niciodată acolo să-i vadă'.

Cum poți schimba lucrurile dacă el (n.r. antrenorul) nu este la antrenament să te vadă sau să-ți vadă atitudinea? Pentru mine, este o lipsă foarte mare de respect", a spus Miralem Pjanic, pentru Marca.

Pjanic a fost aproape de întoarcerea la Juventus

Fosta campioană din Serie A s-a gândit la varianta Miralem Pjanic, mai ales că managerul cu care mijlocașul a avut cele mai bune evoluții, Max Allegri, s-a întors în această vară.

Cu toate acestea, revenirea lui Pjanic în Italia nu a fost posibilă, din cauza negocierilor eșuate între Barcelona și Juventus, iar fotbalistul urmează să joace în sezonul următor pentru campioana Turciei, Besiktas.

Etichete: la liga , besiktas , ronald koeman , cearta , miralem pjanic barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă