Pițurcă, gata să revină la Steaua! "Vorbim la telefon, poate să aducă oameni cu bani"

1 lună in urmă 1

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Oprița a recunoscut că în prezent se sfătuiește cu Pițurcă, dar spune că fostul selecționer ar fi gata să aducă și investitori lângă echipă: "Eu mai vorbesc la telefon cu domnul Pițurcă. Victor Pițurcă ar veni să susțină echipa. Poate să aducă niște oameni cu bani. Nu știu dacă ar veni antrenor dacă vom promova, că aș mai sta.

N-am nicio clauză, contractul meu expiră la 30 iunie. Dacă promovăm și se mai dorește colaborarea cu mine vom vedea. Eu am vorbit cu domnul Pițurcă și i-am spus că-l aștept să vină alături de noi. E nevoie de experiența dânsului și am încredere că va veni", a spus Oprița, în cadrul emisiunii Națiunea Stelistă.

Sâmbătă are loc meciul Steaua - FCSB II

Campionatul se reia pe 13 martie cu derby-ul cu FCSB 2, echipă clasată pe locul 2, la două puncte diferență. Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua.

Lider în Seria a 4-a, Steaua este în mare formă înaintea acestui meci - a jucat 8 amicale în această iarnă și a înscris 39 de goluri, primind doar 11.

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

Așa arată acum clasamentul Serie 4 din Liga 3

Etichete: csa steaua , victor piturca , antrenor steaua , daniel oprita , victor piturca steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă