Pistoale, muniție letală și teancuri de euro descoperite în casa unor traficanți din Mureș

1 săptămână in urmă 16

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 08:43

86 citiri

Polițiștii din Mureş, au ridicat, în urma a 13 percheziţii domiciliare, peste 10 kilograme de cannabis, peste 14.000 de euro, pistoale, cuţite şi o colecţie cu mai multe monede.

De asemenea, șapte persoane suspectate de trafic de droguri de risc și de mare risc au fost duse la audieri, patru dintre ele fiind reţinute.

”La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, au desfăşurat, în judeţul Mureş, două acţiuni, fiind efectuate 13 percheziţii domiciliare, în cadrul unor dosare penale în care sunt efectuate cercetări cu privire la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunţă IGPR.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 10,2 kilograme de cannabis, 200 de grame de haşiş, 4 comprimate ecstasy, 15 timbre LSD, 10 grindere şi 5 cântare de precizie.

De asemenea, au mai fost ridicate echipamente de creştere cultură indoor de cannabis, 6 telefoane mobile, ţiple cu închidere zipplock, 14.710 euro, 9.980 de lei, 100 de lire sterline, 57 de dolari, 389 de dirhams, două pistoale, dintre care unul letal, de calibrul 7.65 mm, cu muniţie letală – 157 de cartuşe şi unul neletal, cu muniţie neletală – 127 de cartuşe, o arbaletă, 62 de cuţite, două topoare şi o colecţie cu mai multe monede.

Şapte persoane bănuite de comiterea faptelor au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu Mureş, pentru audieri, ulterior, faţă de 4 dintre acestea, fiind dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore.

Citește și:

Zeci de kilograme de droguri, turte din hașiș și uleiuri din canabis descoperite în casa unor traficanți din Timiș

Polițiștii din Timișoara fac percheziții, joi dimineață, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Patru mandate de aducere au fost puse în executare. Din...

Prinși cu droguri în husa telefonului de un jandarm aflat în timpul liber. „Tocmai își preparau o țigaretă din substanțe interzise” VIDEO

Doi tineri din Vâlcea au fost prinși de un jandarm aflat în timpul liber cu droguri asupra lor. Aceștia se aflau în fața unui bloc, în momentul în care jandarmul a trecut pe lângă ei...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă