Piroș a pierdut cu Csikszereda

6 zile in urmă 14

Foto: FK Csíkszereda facebook

19 September 2022 13:04

„Leoaicele” au cedat în etapa a 3-a din Liga 1 la o nou promovată, iar UTA a început Liga 3 cu o înfrângere, la Craiova.

Scris de Andreea Vlase - „Leoaicele” au cedat în etapa a 3-a din Liga 1 la o nou promovată, iar UTA a început Liga 3 cu o înfrângere, la Craiova.

MIERCUREA CIUC. Piroș Security Arad a pierdut, scor 0-2 (0-1), în deplasare la nou promovata FK Csikszereda, în etapa a 3-a din Liga 1 de fotbal feminin. Formația arădeană s-a confruntat din nou cu mari probleme de lot, având 11 jucătoare disponibile la meci.

Piroș a jucat în formula Maha – Ungur, Granados, Olariu, Tomescu, Kugler – Cosma, Bozian, Stanoiev, Radu – Vanu. După etapa trecută, clubul s-a despărțit amiabil de antrenorul Tiberiu Butura, care a invocat probleme personale. A fost readus la cârma echipei Dan Cuedan, care nu şi-a însoţit echipa la această partidă.

Gazdele au răspuns cu Salamon – Szentes, Berkeczki, Albu, Horvath – Nyeki, Antal – Szoke, Kristo, Bartalis – Balazs, plus Gheorghiță, Nagy, Szasz, Csizter, Peter. „Leoaicele” au avut ocazii de la distanță, dar Balazs a deschis scorul pe contraatac (23). Aceasta a închis tabela cu un șut de la 16 metri, în minutul 65.

Poli Timișoara a făcut scorul etapei a treia, 17-0 acasă cu FF Baia Mare, iar Banat Girls s-a impus cu 10-0 la Galați. Au mai fost trei victorii ale gazdelor: Universitatea Cluj – Carmen București 4-0, CSM Alexandria – Vasas Femina 3-0 și Fair Play – ACS Târgu Mureș 6-5.

Liga 3

AFC UTA Arad a pierdut cu 0-3 în deplasare la U Craiova 1948 în prima etapă din Liga 3 de fotbal feminin. În acest sezon, cluburile din Superliga masculină trebuie să aibă echipă în competițiile senioarelor. Antrenoarea Valentina Calalb are un lot cu junioare și jucătoare care au mai evoluat la senioare, având ca obiectiv formarea unei echipe și promovarea în Liga 2 până cel târziu în vara lui 2024. În celălalt joc al Seriei 1, Poli Timișoara 2 a învins cu 7-1 în deplasare la Universitatea Craiova.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă