PIROMAN la 70 de ani! Bărbatul a fost reținut de polițiști. Pe cine a vizat incendiul

2 săptămâni in urmă 19

 Arhiva Capita de fan incendiata FOTO: Arhiva

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Chetrosu, județul Vaslui, a fost reținut de către polițiști fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 17:37

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că la locuința unei familii din localitatea Chetrosu ar fi în derulare un incendiu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 70 de ani ar fi incendiat o cantitate de fân depozitată în curtea persoanei vătămate. Victima fiind tot o bătrână, în vârstă vârstă de 71 de ani.  Din păcate, incendiul a scapăt de sub control și s-a propagat și la alte căpițe depozitate în aceeași curte.

În urma incendiului, cantitatea de fân a fost distrusă în totalitate, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 15.000 lei.

Nimeni nu a suferit vătămări corporale, iar alte bunuri sau locuințe nu au fost afectate, datorita intervenției pompierilor și a vecinilor care au ajutat la stingerea incendiului.

Bătrânul a fost reținut pentru fapta sa iar cercetările sunt continuate de polițiști. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă