Pique riscă să rateze restul sezonului! Barcelona a confirmat accidentarea gravă

1 week ago 4

Liga 1: Hermannstadt - Astra, duminică, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - UTA Arad, duminică, 20:00, Digi Sport 1

În minutul 59, Angel Correa a căzut pe piciorul drept al lui Pique, iar fundașul Barcelonei s-a prăbușit și a solicitat imediat intervenția echipei medicale. În lipsa unui alt apărător central, în locul său a intrat Sergino Dest.

Gerard Pique riscă să rateze restul sezonului! Barcelona a confirmat accidentarea gravă a fundașului

Duminică după-amiază, în urma testelor medicale, Barcelona a anunțat că Pique a suferit o entorsă de gradul 3 la nivelul genunchiului drept. În plus, a fost afectat și ligamentul încrucișat anterior.

Publicația catalană Sport anunța după meci că varianta cea mai optimistă este reprezentată de doar două luni de absență. Totuși, în cazul în care Pique va avea nevoie de o intervenție chirurgicală, perioada de indisponibilitate va fi cuprinsă între patru și șase luni, ratând astfel restul sezonului.

FC Barcelona a confirmat și accidentarea de la coapsă a fundașului lateral Sergi Roberto, care va lipsi de pe teren două luni.

Situație critică pentru Barcelona: un singur fundaș central apt

În acest moment, Barcelona are un singur fundaș central apt în lot, francezul Clement Lenglet. Tânărul Ronald Araujo este și el accidentat, iar Samuel Umtiti, care nu a mai jucat din iunie, nu este refăcut complet.

În urma eșecului cu Atletico, Barcelona a ajuns pe locul 10 în La liga, cu doar 11 puncte acumulate în 8 etape. Lider este Real Sociedad, cu 20 de puncte strânse în primele 9 partide.

VIDEO Accidentarea lui Gerard Pique din meciul cu Atletico

Etichete: atletico madrid , barcelona , la liga , sergi roberto , gerard pique , accidentare pique
Read Entire Article
Powered By Seo Tools