Pique protesta în „El Clasico” de la 11 ani: „Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!”

1 săptămână in urmă 1

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 11:24 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 11:24

Fundașul central al Barcelonei, Gerard Pique, a revăzut o fază de la un mini „El Clasico”, pierdut cu 2-3 la „Alevines”, categoria de 10-11 ani. 

Gerard Piqué, 34 de ani, crescut la Academia La Masia și jucând la prima echipă a Barcelonei din 2008, a avut multe confruntări cu Real Madrid și nu o dată s-a plâns de arbitraj.

Într-un documentar prezentat de Movistar, fundașul central catalan a revăzut o fază de la un mini „El Clasico", în finala unui turneu la „Alevines", categoria de 10-11 ani.

Barcelona, cu Piqué și Cesc Fàbregas în echipă, a condus cu 2-0, dar Real (cu Granero printre titulari) a întors scorul, câștigând cu 3-2. Toate cele trei goluri fiind marcate de Alberto Lora, care a jucat la seniori 11 ani pentru Sporting Gijón (2007-2018) și care evoluează acum, la 34 de ani, la Marino de Luanco, în liga a 4-a.

Pique, deposedat înainte de golul 3: „E fault, omule!”

La golul decisiv, Lora îl deposedează tocmai pe Piqué la mijlocul terenului, Piqué cade și protestează, iar Lora scapă spre poartă și înscrie. Revăzând acțiunea, catalanul râde și spune: „E fault, omule! Arbitrii ajută Real Madrid de la juniori!".

"¡Es falta, hombre! Los árbitros desde alevines ya les ayudan"@3gerardpique, @AlbertoLora11 y una final inolvidable.#LosOtrosDeBrunete en VOD: https://t.co/b2N4e8hHJI pic.twitter.com/c1NqVyDQ5k

— Fútbol en Movistar+ (@MovistarFutbol) April 2, 2021

558 de meciuria jucat Gerard Piqué pentru Barcelona în toate competițiile, marcând 49 de goluri

29 de trofeea cucerit fundașul central cu echipa blaugrana (inclusiv 8 titluri în LaLiga și 3 victorii în Champions)

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Bombă pe piața transferurilor! Tatăl și impresarul lui Haaland sunt în Spania: au negociat cu Barcelona, urmează Real Madrid

5 ani de la dispariția lui Johan Cruyff. Barcelona face un anunț major ca omagiu: cine e antrenor în noul sezon

Playtech: ULTIMA ORĂ! Medicii au spus totul. S-a spus că Gabi Luncă a murit de covid-19. Acum a ieșit la iveală ADEVĂRUL privind moartea artistei


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă