Pique, mesaj emoționant pentru Messi: "Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. Te iubesc, Leo"

2 luni in urmă 56

Fundaşul Gerard Piqué a adresat un lung şi înduioşător mesaj argentinianului Lionel Messi, a cărui plecare de la FC Barcelona a fost anunţată joi.

"Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie!.În primul meu sezon, după întoarcerea de la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. [...]

Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie. Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu şti să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubes, Leo", este mesajul postat de Pique pe reţelele de socializare pentru Messi.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană.

Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Argentinianul a câştigat cu FC Barcelona de 10 ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor.

Citeste si:

Messi s-a înțeles cu noul club și va fi prezentat într-o ceremonie grandioasă! Anunțul momentului făcut de șeici în miez de noapte

 1 miliard de euro pentru 3 ani! Ce echipă îi dă această sumă astronomică

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă