Pilotul Adrian Răspopa, omagiat la Iași! Imagini emoționante în Copou, din locul unde a plecat în primul raliu, acum 18 ani | FOTO

1 lună in urmă 33

Imagini emoționante la Iași! Piloții s-au strâns în fața Primăriei Iași, pentru a-l omagia pe Adrian Răspopa, care a murit după un accident grav.

Adrian Răspopa a fost omagiat în locul unde s-a dat mereu startul festiv și de unde a plecat în primul lui raliu, în urmă cu 18 ani.

„Din punct de vedere al intervenţiei echipelor medicale, ne-am mişcat exemplar, chiar sub timpul standard. A fost descarcerat, preluat cu elicopterul SMURD, a intrat în stop cardio respirator. A fost resuscitat 4 minute, după care a fost adus la Iaşi şi transferat la Spitalul Sf Spiridon. O echipă medicală formată din medici şi chirurgi din mai multe specializări au încercat timp de două ore să-l resusciteze. Din păcate, nu a răspuns”, a declarat Claudiu Butucel, directorul de organizare al Raliului Iaşi.

Adrian Răspopa, omagiat la Iași! A ajuns și copilotul celui care și-a pierdut viața

Adrian Răspopa a ajuns în stare gravă la spital, după accidentul teribil de sâmbătă.  Acesta a avut leziuni severe la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral și nu a mai putut fi salvat, iar piloții prezenți la Raliul Iașiului s-au adunat pentru a aprinde o lumânare.

În fața Primăriei din Iași a ajuns și copilotul lui Adrian Răspopa: în urmă cu doar 24 de ore, cei doi zâmbeau înainte de startul Raliului, gândindu-se la victoria finală.

Din păcate, unul dintre cei mai buni piloţi ai României, din dorinţa de a câştiga la Iaşi, de a câştiga Raliul Iaşiului, un pilot experimentat, pe o probă foarte tehnică şi foarte rapidă, fosta Cioca Boca, anul acesta proba Hadâmbu, a intrat într-un cap de pod şi a murit” – Claudiu Butucel, director organizare Raliul Iaşi

The post Pilotul Adrian Răspopa, omagiat la Iași! Imagini emoționante în Copou, din locul unde a plecat în primul raliu, acum 18 ani | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă