Pilotii de raliu si fanii vor planta 7.000 de copaci in onoarea eroilor de razboi

2 luni in urmă 6

Fanii Campionatului National de Drift sunt invitati de piloti, dar si de mai multe asociatii de voluntari, pentru a crea impreuna Padurea Eroilor Giurgiuveni.

Nu mai putin de 7.000 de copaci vor fi plantati pe 10 aprilie, iar fiecare va purta numele unuia dintre eroii cazuti in razboaiele mondiale.

Cei 7.000 de copaci pe care pilotii de drift si voluntarii de la asociatii i-au pregatit vor fi plantati pe un teren de doua hectare din comuna giurgiuveana Vedea.

"Este o prima actiune pe care o pregatim dintr-un sir mai lung, iar sustinerea fanilor este esentiala, la fel ca pe traseul de concurs. Impreuna putem castiga aceasta batalie. O facem pentru noi, pentru voi, pentru copiii nostri", au transmis pilotii.

Mai mult, fanii care se vor implica in campania de impadurire de la Vedea vor avea ocazia sa discute cu pilotii despre motorsport, dar si sa admire una dintre masinile oficiale RoDrift care va concuira in acest sezon competitional.

"Dincolo de motorsport, conteaza educatia si credem ca prin educatie, aducem un plus sigurantei rutiere. Nu vom planta doar copaci, dar vom vorbi si despre masini, competitie si siguranta pe sosele", au mai afirmat campionii din drift.

Actiunea de pe 10 aprilie este realizata cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Primariei comunei Vedea, Romanian Drift Community (RoDrift), Centrului de Orientare si Consiliere in Cariera din cadrul Academiei de Studii Economice (CCOC), Asociatiei Studentilor la Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului (ASEAM), Marsay, Asociatiei Plantam Fapte Bune, Asociatiei Nationale Cultul Eroilor Regina Maria Filiala Giurgiu si a Directiei Silvice Giurgiu.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă