Piesă de teatru pentru o spectatoare bolnavă. Apelul emoționant al regizoarei Lia Bugnar: "Sunt 15 ani de cand vine peste tot să ne vadă"

3 săptămâni in urmă 52

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 23:29

106 citiri

 "Sunt 15 ani de cand vine peste tot să ne vadă"

Actrița și regizoarea Lia Bugnar lansează un apel la solidaritate către iubitorii de teatru din România.

Bugnar scrie, într-o postare pe Facebook, că una dintre cele mai vechi și mai fidele spectatoare s-a îmbolnăvit și are nevoie de ajutor financiar.

Din acest motiv, echipa de actori care joacă în piesa de teatru Noi 4 a hotărât să realizeze un spectacol caritabil.

Piesa, în care joacă Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor și Lia Bugnar, se va juca într-o casă privată și va fi transmisă online luni, 27 decembrie, de la ora 19.00, pe platforma PiciordePlay.

"Adriana e o spectatoare a noastră, dintre cele mai vechi, cred că sunt 15 ani de când vine peste tot să ne vadă. Nu suntem prieteni cu ea, întodeauna între noi și ea a fost peretele invizibil care desparte scena de sală. Ea este unul dintre oamenii care au contribuit la imaginea mea ca ființă ieșită din comun, a decis ea că sunt extraordinară și din momentul ăla am și început să devin.

Doar că ea chiar e extraordinară, nimeni n-a muncit la imaginea ei cum a muncit ea la imaginea noastră. Ne-a făcut sute de fotografii la spectacole fără să ne ceară ceva în schimb, a scris grămezi de postări despre noi, ne-a iubit fără să obosească vreodată și a fost în sala mereu, plătitoare de bilet. Adriana e spectatorul ăla pe care l-ai vrea mereu acolo, deștept, cu umor, discret, solidar. Așa că vă rog, vă implor chiar, cumpărați bilete pentru 27 decembrie, la ora 19, când vom juca "Noi 4" la Marius acasă și toți banii se vor duce către Adriana", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Citeste si:

 ”E ceva mult mai dramatic decât un eșec”

Scriitorul Gabriel Liiceanu consideră că proiectul România Educată nu reprezintă doar un eşec, ci este ceva ”mult mai dramatic” de atât, menţionând că preşedintele Klaus Iohannis nu...

Liviu Dragnea, avalanșă de greșeli gramaticale în urarea de Crăciun. Ce le-a transmis fostul președinte al PSD românilor VIDEO

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a transmis sâmbătă, 25 decembrie, un mesaj de Crăciun pe pagina sa de Facebook. Înregistrarea video, pe fundalul noului partid al lui Dragnea,...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă