"Pierdem foarte ușor mingile!". Ilie Dumitrescu a explicat la pauză cum poate România să surprindă Germania

3 săptămâni in urmă 3

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Serge Gnabry a înscris unicul gol al primei reprize, în minutul 17, după o pasă primită de la Kai Havertz, din flancul drept al atacului Germaniei.

"Pierdem foarte ușor mingile!". Ilie Dumitrescu a explicat la pauză cum poate România să surprindă Germania

La pauza meciului, Ilie Dumitrescu a făcut o scurtă analiză a jocului, explicând unde a stat rău naționala condusă de Mirel Rădoi și modul în care tricolorii i-ar putea surprinde pe germani în partea secundă.

Galerie Foto

"1-0 nu este bine. A avut o ocazie Havertz în care a închis foarte bine Niță. E echipa care controlează jocul, au mobilitate foarte bună pe linia de fund, fundașii laterali urcă foarte mult. Nu mai spun de cei trei din față - Sane, Gnabry și Havertz.

Noi am avut multe momente când am stat foarte bine. Am reușit să avem o densitate foarte bună. Ne-au surprins cu plecările astea pe benzi ale lui Sane și Havertz. Sunt multe momente când noi nu reușim pe tranziție, când recuperăm, să ținem de minge. Pierdem foarte ușor mingile!

Am avut și noi câteva acțiuni bune - cea a lui Mihăilă, șutul lui Răzvan Marin, șutul lui Keșeru. În rest, eu zic că am acoperit bine. Problema se pune ca atunci când intrăm în posesie să punem și noi probleme. În multe momente îi putem surprinde, apropo de ocaziile din prima repriză

Mie mi s-a părut că a fost poziție afară din joc (n.r - la golul Germaniei), dar e clar că au personalitate, calitate. Sunt jucători de la echipe de top, Bayern, City... Dacă vom pierde din organizarea de joc, scorul va căpăta proporții", a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club.

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia:

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Alți 5 fotbaliști se află pe lista de rezervă: Valentin Cojocaru, Cristian Manea, Adrian Păun, Alexandru Mateiu, Andrei Ivan.

Etichete: romania , germania , cm 2022 , ilie dumitrescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă