Pierde România organizarea meciurilor de la EURO 2020? Anunțul făcut de UEFA + Veste excelentă pentru suporteri

1 lună in urmă 30

UEFA a ținut să facă lămuriri în ceea ce privește țările în care se vor juca meciurile de la EURO 2020, iar forul internațional anunță că partidele nu se vor muta într-un singur oraș.

În spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora meciurile de la Campionatul European 2020 vor avea loc într-un singur oraș, toate acestea din cauza pandemiei de COVID-19, dar UEFA neagă acest lucru.

UEFA a anunțat că lucrează în continuare cu cele 12 orașe implicate în organizarea turneului final pentru ca meciurile de la EURO 2020 să aibă loc în cele mai bune condiții. Mai mult, forul internațional a pregătit patru scenarii și anunță că suporterii vor avea voie la meciuri.

UEFA anunță că România nu pierde organizarea meciurilor de la EURO 2020

„UEFA lucrează cu cele 12 orașe implicate în turneul final pentru adoptarea unor scenarii în vederea disputării meciurilor de la EURO 2020. Cele patru scenarii pregătite sunt: stadion full, stadion deschis cu o capacitate de cel puțin 50%, stadion deschis cu o capacitate cuprinsă între 20% și 30% și stadion cu porțile închise.

Fiecare oraș va alege, împreună cu UEFA, două scenarii după care să se ghideze în perioada următoare. UEFA va comunica în luna martie ce fel de scenariu va fi aplicat în fiecare oraș„, se arată în răspunsul oferit de UEFA.

Arena Națională va găzdui patru meciuri de la EURO 2020

Nu mai puțin de patru stadioane din București vor face parte din programul EURO 2020. Arena Națională va găzdui patru meciuri de la turneul final din vară, iar stadioanele Rapid, Steaua și Arcul de Triumf vor fi arene de antrenament pentru selecționatele care vor veni la București.

Programul meciurilor de la Euro 2020 organizate de Arena Națională din București

14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională

The post Pierde România organizarea meciurilor de la EURO 2020? Anunțul făcut de UEFA + Veste excelentă pentru suporteri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă