Piedone, prima reacție după ce ar fi câştigat un nou mandat de primar: „Adevărul a învins! Dreptatea a învins!”

5 luni in urmă 18


Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, condamnat în primă instanţă la 8 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Colectiv, a postat un mesaj pe pagina de Facebook din care reiese că a câştigat un nou mandat de primar.


Conform rezultatelor sondajelor de tip exit-poll, Piedone conduce în cursa pentru Primăria Sectorului 5 cu aproape 28%.


Convins de victorie, Cristian Popescu Piedone a scris pe Facebook că a învins.


„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!


În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!


Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!


Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!".Citeşte Articolul Întreg pe Sursă