Philippe Coutinho, prezentat oficial la Aston Villa: ”E aici și e perfect”

1 săptămână in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

În aceeași zi în care a efectuat vizita medicală la Aston Villa, Coutinho a făcut și prima fotografie în tricoul ”Leilor”. Brazilianul este așteptat la antrenament miercuri de fostul său coechipier de la Liverpool, Steven Gerrard.

  • 18 milioane de euro este cota de piață a lui Philippe Coutinho, potrivit Transfermarkt.

"Philippe este pe cale să facă ultimele demersuri administrative de imigrare şi suntem nerăbdători să-l avem pe terenul de antrenament alături de grup, miercuri", a spus Gerrard pentru site-ul clubului, după ce brazilianul a efectuat vizita medicală.

E aici și e perfect”, a fost mesajul celor de la Aston Villa pe contul oficial de Twitter al clubului, alături de un video cu noul jucător al echipei.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Barcelona și Aston Villa vor împărți salariul brazilianului până în vară. Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că englezii vor plăti 65% din remunerația lui Coutinho. Sud-americanul are un salariu de aproximativ 8 milioane de euro anual, astfel, formației din Premier League îi va reveni suma de 2,6 milioane până în vară.

Este un jucător excelent, cu CV un impresionant. Sunt foarte bucuros că am reuşit să-l aducem şi sunt nerăbdător să lucrez cu el", a mai spus Gerrard, despre Philippe Coutinho.

Etichete: aston villa , philippe coutinho , prezentare coutinho

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă