Philippe Coutinho poate reveni în Premier League. Un fost coleg de la Liverpool îl vrea la echipă

2 săptămâni in urmă 19

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Brazilianul nu face parte din planurile lui Xavi, care mizează pe tinerii promovați de la echipa secundă în detrimentul veteranilor de la prima formație.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Coutinho, dorit de Aston Villa

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Barcelona și Aston Villa au discutat despre transferul lui Philippe Coutinho la formația din Premier League. Sursa menționată vorbește despre faptul că nu există încă o înțelegere între cluburi, fiind încă trei echipe din Anglia care s-au interesat de mijlocașul brazilian.

În presă s-a scris despre variantele Arsenal, Tottenham și Newcastle pentru Coutinho, însă suma de transfer de minimum 50 de milioane de euro pe care Barcelona o vrea face ca mutarea să fie una dificilă. Cluburile din Premier League doresc să-l împrumute pentru șase luni pe fotbalistul brazilian, în condițiile în care evoluțiile sale din La Liga din ultimul timp au fost foarte slabe.

Conform informațiilor din Regat, Steven Gerrard, fost coechipier cu Philippe Coutinho la Liverpool, este cel care îl dorește cu ardoare la Aston Villa și are mare încredere în calitățile sale.

Philippe Coutinho, hotărât să plece de la Barcelona! Ce i-a transmis conducerii clubului

Philippe Coutinho a transmis conducerii Barcelonei că este dispus să plece în această iarnă de pe Camp Nou dacă pe numele său va veni o ofertă atractivă din partea unei echipe la care să aibă posibilitatea să evolueze constant.

Potrivit Sport.es, brazilianul este conștient că nu se va afla în prim planul formației lui Xavi și vrea să își găsească o nouă echipă în zilele următoare. Coutinho este cel mai scump transfer realizat de formația blaugrana, dar, din cauza accidentărilor și a lipsei de continuitate, brazilianul nu s-a putut ridica la nivelul așteptărilor.

Fotbalistul ar fi vorbit cu conducerea clubului înaintea Sărbătorilor, iar ambele părți ar fi ajuns la concluzia că locul lui Coutinho nu este la Barcelona. 

Etichete: barcelona , aston villa , philippe coutinho , steven gerrard

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă