Philippe Coutinho a explicat de ce a luat decizia surprinzătoare de a merge împrumut la Aston Villa

1 săptămână in urmă 13

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Mijlocașul a mai fost împrumutat de Barcelona și în trecut, tot pentru a-și reintra în formă. Brazilianul a petrecut un sezon la Bayern, echipă cu anvergură mult mai mare decât cea a lui Aston Villa, care a terminat pe locul 11 în sezonul trecut din Anglia.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Philippe Coutinho a explicat de ce a ales să meargă la Aston Villa

Așa cum au speculat mulți, Coutinho a ales să meargă la Aston Villa deoarece acolo a devenit recent antrenor Steven Gerrard (41 de ani). Legendarul mijlocaș al lui Liverpool a fost coleg pe Anfield cu Coutinho, în perioada 2013-2015.

Sud-americanul a fost întrebat recent de ce ales-o pe Aston Villa și a confirmat că prezența tehnicianului englez la echipă a avut mult de cântărit în momentul în care a luat decizia.

"Am discutat mult cu antrenorul, cu Stevie, și mi-a povestit despre acest club și ambițiile de aici. Sunt foarte fericit să fiu aici și abia aștept să mă bucur de fotbal. Îl cunosc pe Stevie de multă vreme. Am jucat împreună și am învățat multe de la el. Este o persoană pentru care am o mare admirație.

Sper să dau tot ce am mai bun aici. Desigur, voi munci din greu și sper să facem treabă bună împreună. Vreau mereu să fiu în cea mai bună formă și de aia muncesc în fiecare zi. Sper că va restul sezonului de aici va fi grozav. Mi-am setat niște obiective personale, dar le voi ține pentru mine.

Copiii sunt foarte fericiți. Soția, frații și părinții mei sunt și ei foarte fericiți, pentru că știu că îmi place Anglia. Ei iubesc această țară, ca și mine", a explicat brazilianul, conform Liverpool Echo

  • Philippe Coutinho este împrumutat de Aston Villa până la finalul sezonului actual. În contract există și o opțiune de cumpărare definitivă, în schimbul a 40 de milioane de euro. 

Steven Gerrard, fericit pentru transferul lui Philippe Coutinho la Aston Villa

Philippe Coutinho a efectuat vizita medicală înaintea împrumutului său la Aston Villa de la FC Barcelona şi se va alătura noilor săi coechipieri în cursul zilei de miercuri, a asigurat antrenorul echipei engleze, Steven Gerrard.

"Philippe este pe cale să facă ultimele demersuri administrative de imigrare şi suntem nerăbdători să-l avem pe terenul de antrenament alături de grup, miercuri", a explicat antrenorul pe site-ul clubului.

FC Barcelona va continua să-şi asume o parte din salariul jucătorului, venit în 2018 de pe Anfield Road pentru suma record de aproape 170 milioane euro, dar fără să se impună.

"El este un jucător excelent, cu CV un impresionant. Sunt foarte bucuros că am reuşit să-l aducem şi sunt nerăbdător să lucrez cu el", a explicat Gerrard, care beneficiază astfel de primul transfer de la sosirea sa în noiembrie, de la Rangers, în locul lui Dean Smith.

Etichete: barcelona , aston villa , philippe coutinho , steven gerrard

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă