Petrolul, un nou pas greșit pe ”Ilie Oană”! Octavian Grigore, după remiza obținută in extremis cu SCM Gloria Buzău: ”Îmbucurător este că nu au renunțat”

3 săptămâni in urmă 12

Petrolul continuă să dezamăgească, mai ales pe teren propriu, în acest sezon de Liga 2, iar antrenorul Octavian Grigore să caute încontinuu scuze pentru jucătorii săi. Echipa ploieșteană a obținut in extremis o remiză pe ”Ilie Oană”, 1-1 cu vecina SCM Gloria Buzău, formație în fața căreia se pare că are un complex.

Petrolul, călare pe buzoieni, însă băieții lui Ilie Stan au înscris la a doua ocazie avută în prima repriză

La fel ca în meciul de duminica trecută cu Concordia (pierdut cu 1-0), jucătorii Petrolului au început partida în așa mod încât au dat impresia că vor câștiga la pas. Buhăescu (10, 28), Bratu (24), Vajushi (27), Țicu (29) și Arnăutu (31) l-au făcut însă mare pe Relu Stoian, într-o primă jumătate de oră în care echipa buzoiană aproape că nu a ieșit din propria jumătate.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Petrolul, un nou pas greșit pe ”Ilie Oană”! Octavian Grigore, după remiza obținută in extremis cu SCM Gloria Buzău: ”Îmbucurător este că nu au renunțat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă