Petrolul își reia meciurile din Liga 2 cu Metaloglobus, echipă pe care n-a învins-o niciodată pe ”Ilie Oană”. Viorel Moldovan: ”Trebuie să jucăm fără teamă, cum am făcut-o cu Iași”

4 zile in urmă 14

După calificarea în sferturile Cupei României, după ce a trecut de Poli Iași cu 3-0, Petrolul este gata să ia startul, în 2021, și în Liga 2. Ploieștenii vor juca, marți, de la ora 19:00, pe ”Ilie Oană”, contra celor de la Metaloglobus, iar antrenorul Viorel Moldovan a prefațat confruntarea.

Meciul este unul de importanță majoră, iar ”principalul” ”lupilor galbeni” se așteaptă la unul extrem de complicat. Fostul atacant al naționalei României vrea neapărat cele trei puncte în disputa cu bucureștenii și le-a setat jucătorilor săi un standard, să evolueze la nivelul arătat în partida cu Poli Iași, din cupă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Petrolul își reia meciurile din Liga 2 cu Metaloglobus, echipă pe care n-a învins-o niciodată pe ”Ilie Oană”. Viorel Moldovan: ”Trebuie să jucăm fără teamă, cum am făcut-o cu Iași” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă