Petrolul defilează în Liga 2, dar antrenorul rămâne sincer: "Dacă situația financiară ar fi fost alta, nu eram aici"

3 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Nicolae Constantin este antrenorul care le-a readus speranţele găzarilor. Adus la insistenţa suporterilor, fostul jucător al galben-albaştrilor a construit o echipă redutabilă la Ploieşti. Petrolul caută a 11-a victorie consecutivă mâine, de la 12:30, în direct la Digi Sport 1. Dunărea Călăraşi este adversarul "lupilor" pe Ilie Oană.

Petrolul defilează în Liga 2, dar antrenorul rămâne sincer: "Dacă situația financiară ar fi fost alta, nu eram aici"

Cu 11 victorii şi numai trei goluri primite în primele 12 etape din Liga 2, Petrolul şi-a betonat statutul de principală candidată la promovarea în Liga 1. Nicolae Constantin este antrenorul numit în funcţie la insistenţa suporterilor, iar pariul petroliştilor s-a dovedit unul câştigător.

"Sunt sigur că dacă situaţia financiară ar fi fost cea dinainte nu aş fi fost antrenorul Petrolului. Ţin să le mulţumesc suporterilor care au insistat, fiindcă un mare merit ei îl au fiindcă sunt antrenorul Petrolului", a spus Nicolae Constantin, pentru Digi Sport.

Promovarea ar putea fi prima mare realizare din cariera de antrenor care s-a afirmat ca jucător chiar la Petrolul: "Un vis împlinit, v-am zis. Visez, visez. Mă gândesc tot timpul, când plec cu maşina şi sunt singur, cam cum ar fi meciul ăla decisiv în care să câştigăm şi să promovăm, cum ne-am bucura, ce am face.

Pentru mine, ca prahovean, jucător la Petrolul, să reuşesc şi ca antrenor, ştiu ce înseamnă şi pentru suporteri, ar fi maxim din ce mi-aş dori la momentul acesta", a mai spus Constantin.

Clasament Liga 2

Etichete: antrenor petrolul , meciuri petrolul , nae constantin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă