Petrolul – CS Mioveni, meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, în speranța de a prinde play-off-ul. ”Găzarii” știu durerea provocată argeșenilor în sezonul trecut. Viorel Moldovan: ”Trebuie să avem două viteze în plus ca să câștigăm”

1 lună in urmă 1

Venită după primul semi-eșec înregistrat în 2021 în campionatul Ligii 2, remiza de la Concordia Chiajna (scor 0-0), rezultat care a scos-o în afara pozițiilor de play-off, Petrolul speră să reintre serios în cărțile pentru promovarea în Liga 1 după jocul cu CS Mioveni, echipă care a stat în runda trecută.

”Găzarii” vor juca acasă, pe ”Ilie Oană”, sâmbătă, de la ora 12:30, însă nu vor avea un meci deloc facil. În fața lor va veni altă contracandidată în lupta pentru play-off, care, de asemenea, își joacă ultima șansă la acest turneu de promovare, însă care are și orgoliul rănit după ultima întâlnire directă cu Petrolul.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Petrolul – CS Mioveni, meci de totul sau nimic pentru ambele echipe, în speranța de a prinde play-off-ul. ”Găzarii” știu durerea provocată argeșenilor în sezonul trecut. Viorel Moldovan: ”Trebuie să avem două viteze în plus ca să câștigăm” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă