Petrolul, anunț oficial despre jucătorii de care se desparte și primul transfer pe care e ”extrem de aproape” să-l facă. Detalii despre perioada de pregătire

2 săptămâni in urmă 13

Petrolul se reunește luni, 10 ianuarie, de la ora 18:00, pe stadionul ”Ilie Oană”, în prezența suporterilor chemați public să își încurajeze favoriții de la prima ședință de pregătire din 2022, iar clubul ploieștean a oferit, pentru prima dată de la intrarea în vacanță, informații privind campania de transferuri din această iarnă.

Așa cum și președintele Costel Lazăr anunța în primele zile ale noului an despărțirea de anumiți jucători din cadrul lotului, Petrolul comunică oficial rezilierea amiabilă de contracte cu doi fotbaliști și cedarea sub formă de împrumut a altor trei. Totodată, clubul a anunțat și primul transfer pe care îl va face, dar și absenții motivați de la prima ședință de pregătire pe care o vor conduce Nicolae Constantin și stafful său.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Petrolul, anunț oficial despre jucătorii de care se desparte și primul transfer pe care e ”extrem de aproape” să-l facă. Detalii despre perioada de pregătire appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă