Petrecere privata la care participa si o formatie muzicala, intrerupta de politisti

3 săptămâni in urmă 2

O petrecere privata la care participa si o formatie de muzica a fost intrerupta de politistii prahoveni care au aplicat participantilor amenzi de 5.500 de lei, informeaza, sambata seara, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova.

Potrivit sursei citate, politistii Sectiei de Politie Rurala Ciorani s-au autosesizat cu privire la faptul ca intr-o locuinta din comuna Fulga este organizata o petrecere la care participa si o formatie muzicala.

CITESTE SI: De miercuri seara, 14 zile de carantina la Balotesti, Mogosoaia, Snagov si Stefanestii de Jos

Politistii au identificat 11 participanti care au fost sanctionati conform reglementarilor in vigoare, cu amenda in valoare de 500 de lei fiecare, iar evenimentul a fost intrerupt.

Citeste si:

Cazul barbatului parasit de sotie pentru ca nu a vandut Bitcoin la 60.000 de dolari: "Unde pot sa agat niste fete in Lamborghini?"Noul model de declaratie pe proprie raspundere, cu care se poate iesi din casa dupa ora 20.00. Poate fi scrisa si "de mana"Romanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fierCum a fost batuta si umilita Nadia Comaneci de Bela Karolyi pana facea hemoragie nazalaAdrian Mutu si-a cunoscut sotia dupa ce a vazut-o la bratul unui alt fotbalist. Povestea tinerei care ii aduce linistea sufleteasca antrenorului nationalei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă