Petrecere organizată la un local din Voluntari, „spartă” de polițiștii din Ilfov. Amenzi în valoare de 8.000 de lei

1 lună in urmă 3


Însoţiţi de jandarmi, poliţiştii au descins vineri la un chef organizat într-un club din orașul Voluntari, județul Ilfov, unde mai multe persoane petreceau fără a respecta regulile impuse în pandemie. Au fost aplicate 12 amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, informează Antena 3.


Polițiștii din Voluntari și cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat, în jurul orei 12:00, la localul din Voluntari unde se afla în desfășurare o petrecere privată, după ce au primit o sesizare telefonică la 112.


„Au fost aplicate 12 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de 8.000 de lei, din care o sancțiune a fost aplicată organizatorului, de 2.000 de lei”, a informat IPJ Ilfov


Ultimele cifre arată că în Voluntari rata de infectare a depăşit 9.3 cazuri la mia de locuitori.


Lucian Bode, ministrul de interne, a afirmat, joi, 25 martie, că în şedinţa de Guvern în care au fost aprobate noile restricții antidepidemice a fost discutat proiectul de lege care prevede suspendarea temporară a activităţii operatorilor economici care continuă să încalce prevederile legale chiar şi după ce sunt amendaţi. Conform proiectului, patronii localurilor care nu respectă măsurile anti-Covid vor avea sediul închis pentru 15 sau 30 de zile.


Foto: Captură Antena 3


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă