Petrecere de 8 Martie, organizată de o fostă consilieră locală PSD, spartă de polițiștii din Cluj. Amenzi de peste 6.000 de lei

1 lună in urmă 2


O petrecere privată de Ziua Femeii, organizată în comuna Beliș, județul Cluj, s-a lăsat cu amenzi de 6.250 de lei. Unul dintre petrecăreți, Claudiu Gânscă, președintele Tineretului Social Democrat din localitate, a postat imaginile pagina sa de socializare, iar acestea au atras atenția Poliției, a informat portalul local Știri de Cluj.


„În cursul serii de 8 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane. Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii. În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei. Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la eveniment”, a precizat Poliția Cluj.


Poliția s-a sesizat după ce imagini de la eveniment au fost postate pe Facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș.


El a precizat că organizatoarea petrecerii a fost un fost consilier local PSD, Lenuța Pasca.


”A fost o petrecere organizată de doamna fostă consilier local. Eu am fost în trecere, pentru a le lăsa un cadou doamnelor. Au fost invitate 12 femei”, a spus Claudiu Gânscă.Comuna Beliș este în scenariul galben, localurile au voie să funcționeze cu 30% din capacitate. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă