Petrecere de 8 Martie la PSD, oprită de Poliţie în Cluj. S-au dat amenzi de 6.250 lei

1 lună in urmă 2

PSD-iştii din Cluj au organizat o petrecere de 8 Martie, la care au participat mai multe femei social-democrate, în frunte cu Ramona Șopătirean, șefa zonei de munte din Cluj a PSD -ului. Petrecerea, la care participanţii nu au purtat mască, a fost organizată de fosta consiliera locală PSD, Lenuța Pasca, şi a fost animată de un grup de artiști, tocmiți special pentru acest eveniment.

Imagini de la petrecere au fost postate pe Facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș. Ulterior, imaginile au fost şterse.

„Este o petrecere organizată de doamna fostă consilier local la care este invitată și Ramona Șopătirean, alături de alte femei din Beliș. Eu am fost în trecere, pentru a le lăsa un cadou doamnelor. Au fost invitate 12 femei”, a declarat Claudiu Gânscă.

Petrecerea a fost oprită de poliţişti. La locul respectiv au fost gasite doar 5 persoane si au aplicate sancţiuni în valoare de 6.250 lei.

„În cursul serii, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane. Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment”, a anunţat Poliția Cluj, citată de stiridecluj.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă