Petrecere cu zeci de invitați în Bistrița-Năsăud, oprită de polițiști. S-au aplicat amenzi de 22.000 de lei

1 lună in urmă 1

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 14 martie, polițiștii au oprit o petrecere organizată la un restaurant din stațiunea Colibița, județul Bisitrița-Năsăud. Au fost sancționați 46 de participanți, iar cuantumul amenzilor a fost de 22.000 de lei, informează Mesagerul de Bistrița.

”În cursul nopţii trecute, efective IPJ Bistrița-Năsăud şi ale Inspectoratului Județean de Jandarmi au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibița, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă. Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibița, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii și jandarmii au întrerupt evenimentul și au aplicat de 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

Totodată, în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au desfăşurat și alte acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activităţi au participat 145 de efective.

Au fost verificate 69 de societăți comerciale, fiind legitimate peste 1.400 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.500 de lei

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă